Ventetiden er over!

Foto: Marius K. Eriksen

Etter tidenes lengste oppkjøring skal vi endelig ut og spille om 3 poeng igjen! Vi møter Klepp borte, laget som i fjor kapret bronseplassen foran Sandviken. Det blir med andre ord en tøff oppgave for våre jenter, men vi er klare for å gi alt!

Sist oppdatert: 05. jul 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksen

 

Trener Aleksander Olsen gleder seg veldig til å endelig spille en tellende kamp:

– Det blir utrolig deilig å komme i gang. Det blir hektisk de neste 5 månedene, men det er det vi har ventet på i en 7 måneders tid nå, så vi gleder oss. Det blir en spennende og stor utfordring for klubben og for oss som gruppe, så det blir spennende!

Få med deg kampen på direktesport.no!

Oppkjøringen etter korona-oppholdet har vært kort og intensiv, og vi har hatt et par tøffe treningskamper. Klepp blir nok en hard nøtt for våre jenter, men Olsen mener gruppa har klart å forberede seg godt:

– Vi fikk trent litt på angrepsspill og scoret 3 flotte mål mot Øhil på mandag. Og så har vi hatt fokus på hvordan vi skal strukturere vårt eget forsvarsspill og hvordan vi kan straffe Klepp ut ifra hvordan de spiller. Vi ser på både deres styrker og hvor vi kan finne muligheter, så vi har forberedt oss litt på alt. 

6 måneder har gått siden vi startet årets oppkjøring i Vallhall. Olsen forventer mye energi fra sin spillergruppe i dagens kamp:

– Jeg forventer og tror at vi skal være proppfulle av energi og at vi skal ut og gå rett i strupen på Klepp. Dette er noe de har jobbet og kjempet for i lang tid nå,  så det overrasker meg om vi ikke skal være heltente i startblokkene i dag. 

Troppen:

Nathalie Jørgensen
Sara Hørte
Eline Hegg
My Haugland
Kristin Holmen
Tone Bettina Pirisi
Julie Klæboe
Hildegunn Sævik
Marit Bratberg Lund
Ingrid Rokke Elvebakken
Tanja Myrseth
Johanne Fridlund
Noor Eckhoff
Siri Ervik
Nikola Orgill
Maja Nordahl

Avspark kl. 15.00

Kampen kan du se her.