VI FORSTERKER STØTTEAPPARATET

 

Kolbotn har som mål å være godt etablert blant de fem beste lagene i Norge, en viktig del av den strategien er utviklingen av egne og nye spillere, og samtidig ønsker vi å være et kraftsenter for jentefotballen i vår region. Etter en grundig prosess falt valget på Nathan Flight og han blir med på laget de neste årene.

Hovedtrener Aleksander Olsen er full av lovord om Nathan.
– En fagmann som har vært toneangivende for et meget sterkt og godt utviklingsarbeid i Klepp, en person som er hardtarbeidende og innehar stor kompetanse på flere felt. Men først og fremst et godt menneske med en god og trygg pedagogisk forankring.

Han mener også at Nathan vil gjøre klubben enda sterkere i tiden fremover.
– Han vil tilføre teamet enda større arbeidskraft og vil sikre at brua mellom Toppserielaget og Utviklingsavdelingen vil bli enda tettere de neste årene. Han vil også være sentral rundt rekruttlaget vårt som en av trenerne der. Nathan vil være en enorm ressurs for alle spillerne i lagene, men først og fremst de unge spillerne på rekrutt og juniorlagene.

Nåværende toppspillerutvikler Stian T. Dahl blir også med på laget videre, og går dermed inn i en fulltidsstilling som medtrener sammen med hovedtrener Aleksander Olsen.

Kolbotn Toppfotball Kvinner mener alvor, og vi skal bygge stein på stein ved å bygge klubb, lag og mennesker på vår måte i en bærekraftig kontekst.

Annonse fra Toppserien: