Viktig seier på Nadderud

Sist oppdatert: 15. aug 2021 Skrevet av: helene03

 

Vi gjestet Nadderud stadion i dag og tok med oss tre viktige poeng hjem fra kampen. I Toppserien så er det til 7. og sist poengene som er det viktigste og bortsett fra starten av 2. omgang var ikke prestasjonene til Kolbotn på det nivået vi vet vi kan levere og skal prestere for å lykkes å klatre på tabellen.

Kolbotn scoret på en dødball mot slutten av første omgang hvor Thea Helene G. Sørbo kjempet til seg en corner etter et godt offensivt raid. Corneren ble slått av Tonje Pedersen og Sara Hørte satte ballen kontant i mål. Frem til dette hadde Stabæk hatt det meste av spillet uten å produsere noen store målsjanser. Etter scoringen kom vi høyere på banen og gikk til pause med en ledelse hvor kun mindretallet på Nadderud synes pauseresultatet var fortjent.

Etter pause lyktes Kolbotn med å presse høyere på banen og kontrollerte spillet godt. Stabæk kom etterhvert mer med i spillet, men Kolbotn produserte et par store sjanser som fort kunne punktert kampen. Lena Soleng Hansen traff tverrliggeren med et hard frispark fra 23 meter. Mot slutten av kampen overtok Stabæk mer av spillet, Kolbotn forsvarte seg godt og når dommeren blåste av kampen etter 5 minutters tillegg i spilletiden kunne vi pustet lettet ut.

Vi ligger nå på 5. plass på tabellen med 12 poeng og gleder oss til neste match.