Nyheter

Klare for finalespill

Kolbotn J2001 slutter aldri å imponere. Fredag kveld sikret de seg plass i semifinalen i Adidas cup – uoffisielt NM for aldersbestemte lag.

Kolbotn hadde tatt den lange turen til Brumunddal, men det så ikke ut til at de mange timene i kø hadde skadet oppladningen. De første minuttene dominerte nemlig Kolbotn stort, og etter bare ti minutter burde Kolbotn ledet 0-2. Men det drøyde til snaue 20 minutter før Kolbotn fikk hull på byllen. Eva Teisbergs skudd fra 18 meter var ikke så hardt, men skuddet var så velplassert at keeper var sjanseløs.

Målet til Kolbotn så ut imidlertid ut til å inspirere jentene fra Brumunddal, og det fysisk sterke hjemmelaget klarte utover i omgangen å jobbe Kolbotn ut av stilen. Det var derfor ikke noen stor overraskelse at Brumunddal utliknet på corner med ti minutter igjen til pause. 1-1 var også stillingen ved halvspilt kamp.

Larsen avgjorde

Selv om Brumunddal i første omgang viste at de var oppvokst med næringsrik Hedmarkskost, var det liten tvil om hvem som var det beste fotballaget. Midtbanen til Kolbotn prøvde hele tiden å tre gjennom kantspillerne Mia Oshiro Junge og Celine Larsen, og Brumunddal slet med å forsvare seg mot de løpssterke kantspillerne til Kolbotn. Etter 10 og 12 minutter i andre omgang avgjorde Larsen kampen da hun med bare to minutters mellomrom løp seg fri og satte ballen sikkert i mål alene med keeper. Fantastisk godt gjort av Larsen!

Resten av kampen ble en formalitet, og Brumunddal ble etter hvert løpende mye mellom. Med 15 minutter igjen å spille fastsatte Mia Oshiro Junge sluttresultatet til 1-4; også hun alene med keeper.

Å vinne 1-4 mot et så godt lag som Brumunddal er rett og slett imponerende. Det er bare å glede seg til finalespillet på Valle Hovin 19. og 20. september!